Asus orginal cep telefon ekrani
13 Ağustos 2017
Samsung Galaxy Note 3 Ekran ve Cam Değişimi
16 Ağustos 2017
Tümünü Göster

Lenovo orginal cep telefon ekrani

Lenovo orginal cep telefon ekran

Lenovo marka cep telefon onarım bakım alanında uzman ekip ve ekipmanlarımızla en sağlıklı ve kaliteli ürünler kulanarak değişimini sağlamaktayız.Lenovo marka cep telefon ekranları ve hizmetleri alanında uzman ustalarımızca 20 ile 25 dakika gibi bir sürede teslim ediyoruz.

Onarım sonrası hiç bir bilginiz silinmeden bu işlemleri sunuyoruz. Kullandığımız ürünler piyasanın en kaliteli ürünlerinden oluşmaktadır.Ekran değişimi ve diğer teknik destek sunduğumuz hizmetler kesinlikle servisimizce 6 ay garantili ve belgelidir. Lenovo ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orijinal ekran kullanmaktayız. Orijinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir.

Lenovo Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orijinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Lenovo ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz lenovo ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

LENOVO  İLE İLGİLİ DİĞER YAPTIĞIMIZ İŞLEMLER

Lenovo  Kamera değişimi

Lenovo  Arka Kapak Değişimi

Lenovo  Cep telefon Hoparlör tamiri 

Lenovo  Mikrofon Değişimi

Lenovo Sıvı Teması Onarımı

Lenovo  Batarya Değişimi

Lenovo Sarj Soket Değişimi

Lenovo Kasa Değişimi

Lenovo Yazılım Güncelemesi

Lenovo cep telefon yazılım yüklenmesi:Cep telefonunuz ister android ister İOS ister windows olsun yazılım hatası olan cihazlarınızı orjinal bir sekilde özel baxlarıyla yazılımlarınız yüklüyoruz.Cep telefonunuz orjinal haline getiriyoruz tek yapmanız gerek bize uğramanız.
CEP TELEFONUYLA İLGİLİ BÜTÜN İŞLEMLERİNİ PROFESYONLE EKİBİMİZLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GRUR DUYARIZ.

TUFAN İLETİŞİM

Teknik Servis alanında sunduğumuz hizmet bilimseliğini ve kalitesiyle,ilklerin içinde yer alan 1 sırada olamanın yanı sıra her zaman lider kalmayı ilke edinmiş bir servis olmak.
Tüm Hizmetlerde, Çağdaş, Güvenilir, Çevreye Duyarlı, Müşteri Haklarına Saygılı, Kaliteli Hizmet Veren, Herşeyden Önce Eğitimi Ön Planda Tutan, Yenilikçi ve Sürekli Kendini Geliştiren Modern servis olmak.
Sürekli Kaliteyi Geliştirme Anlayışını Benimser ve Paylaşır Müşterilerimize En İyi Servis, Bakım, Onarım.Sunarak Müşteri Memnuniyetini Her Şeyin Üzerinde Tutarız. Sunduğumuz Hizmeti Sürekli Geliştiren Yenilikçi ve Lider Bir Modern Kuruluşuz. Giderek Artan Kaliteli Hizmet Anlayışımızın Güvenlik Şemsiyemiz Altındaki Tüm Müşterilerimize Ulaşmasını Sağlarız.

 İlginizi Çekebilir; https://www.telefontamircin.net/huawei-y6-2018-cam-degisimi/

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp