LG G4 Stylus Ekran Fiyati
31 Ocak 2018
LG G6 Ekran Fiyati
31 Ocak 2018
Tümünü Göster

LG G5 Ekran Fiyati

Lg G5 ekran değişim fiyatı 240 TL 6 ay garantili ve belgeli olarak sizlere teslim ediyoruz. 30 TL değerinde kırılmaz cam ve ücretsiz kargo hizmeti teslim.

LG G5 Ekran Fiyati

Cep telefonunuzu ücretisiz arıza tespiti,Ekran değişiminden sonra ücretsiz kırılmaz cam hediyeli,Sarj soketinden sonra ücretsiz usb kablo,Kasa değişiminden sonra ücretsiz aksesuar hediyesi,ve Türkiyenin neresinden olursa olsun ücretsiz kargo hizmeti,6 ay garanti hizmeti,Siz değerli müsterilerimize hizmet vermekten gurur duyarız.

LG G5 EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak  LG G5 ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

LG G5 ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü  olan %100  orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. LG G5ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz LG G5 ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Ekran Değişimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

LG G5  Ekran değişimi veya her türlü teknik hizmeti yapılırken teknik servis odası steril ve temiz düzenli olması gerekir.

Bununla beraber statik elektride göz önünde tutacak bir şekilde hazırlanmış olması gerekir.Yapılan işlemler sırası ile düzenli bir şekilde takip edilerek yapmamız daha doğru olur.

LG G5 vidaları sökerken sırası ile sökmemiz lazım aksi taktirde bazı vidalar uzun olmaktadır ve takılırken anakarta zarar vermektedir.

Kesinlile telefon söküldüğünde telefonun bataryasını yani elektrik akımını kesilmesini dikkata almamız gerekir.

LG G5 İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

LG G5  Ekran Değişimi

LG G5  Soket Değişimi

LG G5  Kasa Değişimi

LG G5  Batarya Değişimi

LG G5  Entegre Değişimi

LG G5  Cam Değişimi

LG G5  Kulaklık Mikrofon Zil buzzeri

LG G5 Yazılım Program Günceleme

Ve benzeri  bütün işlemler servisimizde uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekteyiz.

Loading

2 Comments

  1. Bilal Aybaş dedi ki:

    Samsung a7 2016 cep telefonumun ön camı kırıktı.Bir kaç yerde fiyat araştırması yaptıktan sonra internete bulduğum. Tufan iletişime götürdüm.fiyatları çok uygun.Telefonumu yaptırdığım esnada cay gazetemi okurken 1 saat gibi zamanda teslim ettiler kesinlikle ilk aldığım gün gibi orjinal ve güzel idi çok memnun kaldım kırılmaz camda hediye etttiler.Kesinlikle herkse tavsiye ederim fiyatları ustalıkları hizmetleri çok iyi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp