HTC One E8 Ekran Değişimi
HTC One E8 Ekran Fiyati
29 Ocak 2018
HTC One M9 Plus Ekran Değişimi
HTC One M9 Plus Ekran Fiyati
29 Ocak 2018
Tümünü Göster

HTC One M9 Ekran Fiyati

HTC One M9 Ekran Değişimi

Htc Desire One M9 ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni

HTC One M9 Ekran Fiyati

HTC One M9 Ekran Değişimi – 229TL Cep telefonunuzu ücretisiz arıza tespiti,Ekran değişiminden sonra ücretsiz kırılmaz cam hediyeli,Sarj soketinden sonra ücretsiz usb kablo,Kasa değişiminden sonra ücretsiz aksesuar hediyesi,ve Türkiyenin neresinden olursa olsun ücretsiz kargo hizmeti,6 ay garanti hizmeti,Siz değerli müsterilerimize hizmet vermekten gurur duyarız.

HTC ONE m9 EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak  Htc One M9 ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

Htc One M9 ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü  olan %100  orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Htc One M9 ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Htc One M9 ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Htc One M9 İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

Htc One M9 Ekran Değişimi.

Htc One M9 Soket Değişimi

Htc One M9 Kasa Değişimi

Htc One M9 Batarya Değişimi

Htc One M9 Entegre Değişimi

Htc One M9 Cam Değişimi

Htc One M9 Kulaklık Mikrofon Zil buzzeri

Htc One M9 Yazılım Program Günceleme

Ve benzeri  bütün işlemler servisimizde uzman kadromuzla sizlere hizmet vermekteyiz.

Loading

4 Comments

  1. Ayhan Astan dedi ki:

    İyi günler cep telefonum var htc desire model ekranı kırık ekran değişimi yapmak istiyorum herhangi bir bilgim silinir mi?

  2. Cihan Sönmez dedi ki:

    Cep telefon ekranım kırılmış başka sorun var mı yok mu bilmiyorum acaba getirsek sizin oraya test edebilirmisiniz ekran tek olsa yapacam?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp