Samsung modeleri ekran değişimi
2 Nisan 2018
Samsung S4 mini ekran değişimi
7 Nisan 2018
Tümünü Göster

Samsung S4 ekran değişimi

Samsung S4 ekran değişimi

Ekranım kırıldı diye endişelenmeyin en uygun fiyat en iyi hizmet bizde yıların tecrübesine sahip profesyonel ustalarımızla sizlere hizmet vermekteyiz.samsung s4 ekranınız mı kırıldı veya cam mı kırıldı .Hemen samsung profesyonel ustamıza teslim edip ilk öncelikle ekransa ekran değişimi cam ise cam değişimini profesyonel bir şekilde onarıp size teslim ediyoruz. Tufan iletişim olarak yapılan bütün işlemler servisimizce 6 ay garantili olup size belgesiyle beraber teslim ediyoruz. Samsung ekran değişim fiyatımız 240 TL samsung cam değişimi 80 TL Yapılan işlemler sonunda yanında kırılmaz cam size hediye ediyoruz.Samsung ekran ve camlar %100 orjinal ve seri numaralıdır. Ekran ve cam değişimi sonrası kesinlikle bilgileriniz silinmez, telefonunuzun performansında (dokunmatik hızı-hassasiyeti ve ekran parlaklığı) herhangi bir değişim yaşanmaz.

Telefonunuzun ekran kırıldığında veya cam kırıldığında en önemlisi ne yapılmalıdır. Ekran kırıldığında görüntü geliyor ise sadece cam değiştirebilirsiniz.Ekranınınız görüntüsü sağlam dokunmatik çalısıyorsa ön cam değişimi yaparak bunu giderebilirsiniz. Neredeyse %70 daha uygun fiyata telefonunuz orjinalı bozulmadan onarıyoruz.Ekran komple değişmesi durumunda cıtalı orjinal bir ekran %30 daha uygun fiyata takıyoruz.

Samsung S4 ile diğer ilgili yapılan işlemler

Samsun S4 ekran ve cam değişimi,Samsung S4 sarj soket değişimi,Samsung S4 pil değişimi,Samsung S4 kamera değişimi,Samsung S4 kasa değişimi,Samsung S4 entegre değişimi,Samsung S4 migrofon değişimi,Samsung S4 apörlör değişimi,

Telefonlarınızı bize nasıl ulaştırısınız:Türkiyenin hangi bölgesinden olursa olsun anlaşmalı olduğumuz kargo şirketi ile bize ücretsiz bir şekilde ulaştırabilirsiniz.cep telefonlarınız elimize ulaşıldığı andan itibaren 1 saat gibi sürede onarıp kargo şirketine tekrar teslim ediyoruz.

Cep telefonunuzla ilgili diğer sorunlar 7/24 watsap hatımızla veya canlı destek hatımızla bize iletebilirsiniz. Müsteri temsilcilerimiz size hemen cevap verilecektir. Dilerseniz irtibat numaranızı yazın biz size dönüş yapalım detaylı bilgi için.

Samsung A7 2016 cep telefonunuzu 20 dakika gibi bir sürede değiştiriyoruz.En uygun fiyat 6 ay servis garantili kırılmaz cam hediyeli ve Türkiyenin hangi bölgesinden olursa olsun ücretsiz kargo hizmeti veriyoruz.Kalitenin Hizmetin Tek Adresi Yıların tecrübesine sahip teknisyenlerimizle hizmetinizdeyiz.

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp