Lenovo K5 Ekran Değişimi Fiyatı

Lenovo A7010 Ekran Değişimi Fiyatı
17 Temmuz 2021
Lenovo P70 Ekran Değişimi Fiyatı
17 Temmuz 2021
Tümünü Göster

Lenovo K5 Ekran Değişimi Fiyatı

Lenovo K5 Ekran Değişimi Fiyatı

Lenovo K5 Ekran Değişimi Fiyatı

Tufan İletişim olarak Lenovo K5 Ekran Değişimi yapılan ortam tamamen statik elektrikten uzak ve sürekli olarak sterilize edilmiş bir ortamdır. Bunun haricinde teknisyenlerimiz de her zaman statik elektrikten uzak tutulmuş bileklik ve sterilize edilmiş eldiven kullanmaktadır. Ürünlerinizin değişimi oldukça steril ve güvenilir bir ortamda yapılmaktadır 

Garanti Süresi: 6 Ay

Kargo: Tüm Türkiye’ye ve ücretsiz

Hediyemiz: Kırılmaz cam jelatin

İstanbul’un Kadıköy ilçesinde en eski cep telefonu alımı satımı ve teknik servis hizmetleri sunan firmamız Lenovo K5 Ekran Değişimi, Cam değişimi soket değişimi yazılım ve benzeri bütün işlemleri hizmetinize arz etmekteyiz. Bunun dışında farklı bütün model marka farkı gözetmeksizin desteği hizmetinize en sağlam şekilde veriyoruz. Hedefimiz her zaman en iyi seviyede kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışıdır.

Lenovo K5 Ekran Değişimi Fiyatı- Ekran Değişimi NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, bakım ve onarım kısmımızda konu üzerinde uzmanlaşmış teknisyenlerimiz tarafından en son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve onarım gereçleri kullanılarak Lenovo K5 Ekran Değişimi işleminiz, iş yoğunluğuna göre yaklaşık 30 dakika ile 2 saat arasında tamamlanarak siz değerli müşterilerimize verilir. Yaptığımız tüm Ekran Değişimi işlemleri 6 ay süreli işçilik ve parça garantilidir.

Lenovo K5 Ekran Değişimi işlemi sırasında en sağlıklı ve ömrü en uzun olan %100 orijinal ekran kullanmaktayız. Uzun vadede en sağlıklı olan yöntem orijinal ekran değişimleridir

Ekran değişimlerinde kullanılan bütün ekran parça ürünleri piyasada orijinal kabul gören kalitesi yüksek ekranlardan oluşmaktadır ve anlaşmalı halde bulunduğumuz orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm testleri yapılır. Sonra elimize ulaşır. Lenovo K5 Ekran Değişimi işleminin ardından ekibimiz telefonunuzun ekran, parlaklık gibi testlerini tamamlayıp yenilenmiş ekran üzerine ücret almaksızın Lenovo K5 Ekran Değişimi ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan hemen sonra cihazınızı sizlere teslim ediyoruz.

Lenovo K5 Ekran Değişimi Fiyatı

Telefon ekranlarının değişimi sırasında çok farklı fiyatlandırmaların karşınıza çıkması muhtemeldir. Bu durumun en büyük sebebi ise değişimde kullanılan malzemenin cinsi ve işçiliğin kalitesidir. Yüksek fiyatlandırma sıkıntısını çözmek için uğraşan firmaların çoğu edeceği kar oranını azaltmak yerine ne yazık ki malzemenin kalitesini düşürmeyi tercih etmektedirler. Bu durum fiyat çeşitliliğinin oluşmasına sebep olmaktadır. Siz çok değerli müşterilerimize yüksek kalite ve yüksek performans garantili hizmet sunmaktayız. Kullandığımız malzemelerin hepsi yüksek kalite olup profesyonel servis ekibimiz ile buluşmuştur

Lenovo K5 İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

Lenovo K5 Batarya Değişimi,

Lenovo K5 Batarya Sorunu,

Lenovo K5 Cam Değişimi,

Lenovo K5 Dokunmatik Değişimi,

Lenovo K5 Ekran Çatlaması,

Lenovo K5 Ekran Kırılması,

Lenovo K5 Kapak Değişimi,

Lenovo K5 Şarj Soketi Değişimi,

Lenovo K5 Ses Sorunu,

Lenovo K5 Sıvı Teması Onarımı,

Lenovo K5 Yazılım Güncellemesi,

Lenovo K5 Teknik Servis,

Lenovo K5 İstanbul Teknik Servis,

Lenovo K5 Ankara Teknik Servis,

Lenovo K5 Kadıköy Teknik Servis,

Lenovo K5 İzmir Teknik Servis,

Lenovo K5 Bakırköy Teknik Servis,

Ve buna benzer bütün işlemler servisimizde uzman kadromuzla sizlerin hizmetine sunulmaktadır.

“Kargolarınız her zaman ücretsizdir ve ücretsiz kalmaya devam edecektir.”

 

Kargo Süreci

Kargo konusunda ülkemizin en başarılı kargo kuruluşlarından olan MNG kargo ile özel bir anlaşmamız bulunmaktadır. Marka farkı gözetmeksizin cep telefonunuzu MNG kargo personelleri evinizden teslim alır ve firmamıza iletir. Ekran, cam değişimi, soket değişimi entegre değişimi vb. bütün sorunlar için yapacağınız tek iş, MNG kargo müşteri temsilcilerini aramaktır. Kargo numaramız 317 321 029 ‘dur ve 7/24 hizmetinizdedir.

Ücretsiz Kargo Çağırın

Gönderi Kodu: 409 674 927

Telefon: 444 99 99

Tufan İletişim’i diğer servislerden ayrıştıran tek fark elbette “ücretsiz kargo çağırmak” değildir. Paketleme yaparken havalı ambalaj sistemi kullanıyoruz. Çünkü bir emanet olarak bize ilettiğiniz cihazınızda ezilme, yamulma, kırılma gibi problemler oluşmasına izin vermeyiz. Amacımız cep telefonunuzu bize geldikten sonra da en kaliteli şekilde kullanmanızı sağlamaktır.

NOT: Lütfen göndermiş olduğunuz kargonun içerisine TELEFON, ADRES, varsa TELEFON ŞİFRENİZİN BİLGİLERİNİ eklemeyi unutmayın.

Ödemeyi Nasıl yapabilirim ?

Kargo şirketleri ile gelen ürünler elimize ulaşıldıktan sonra genel testlerini ekibimiz yapıyor. Telefonun masrafını çıkardıktan sonra siz değerli müşterilerimize sunuyoruz müşteri onayı aldıktan sonra tamir işlemlerine başlıyoruz. Cep telefonunuz tam hazır olduktan sonra SSS kısmında bulabileceğiniz sistemimizde kayıtlı olan banka bilgilerimizden havale veya EFT işleminin hemen ardından faturasını kesiyoruz. Cihazınız hazır olup aynı gün içerisinde istediğiniz kargo şirketi ile garanti belgesi ve faturası ile birlikte gönderiyoruz

İletişim Bilgilerimiz

Hasanpaşa İş Bankası geçildikten sonra CEP TELEFONU HASTANESİ – TUFAN İLETİŞİM

Söğütlüçeşme metrobüs durağına 2 dakika, Fikirtepe metrobüs durağına 3 dakika Ziverbey minibüs yoluna 2 dakika. Ziverbey 5 dakika Pendik Metrosuna 5 dakika Marmaray’a 2 dakika.

Ücretsiz Kargo Hizmetimiz

Alanında bir numara olmayı hedef haline getirmiş firmamız ülkemizde sıkıntı yaşatan  “onarım sonrasında da hizmet” konusunda da öncü kuruluştur. Yeterince dikkate alınmayan “onarım sonrası hizmet” konusunda garanti veren tek kuruluşuz. 7/24 daima hizmet prensibi ile hareket eden firmamız, problemlerinizi en hızlı şekilde çözmek için anında iletişime geçeriz. Çünkü müşteri memnuniyetine çok değer veririz. Tamir, değişim olsun her türlü sorununuza olabilecek en kısa zamanda çözüm buluyoruz.

 

Teknolojinin getirdiği anlayışa uygun olarak hizmetimizi sürekli güncelliyoruz.

Ülkemizin her yerinden bize rahatlıkla ulaşabilir, ücret almadığımız kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Kargo aracılığıyla gönderdiğiniz cihazlar için ücret ödemenize gerek yoktur. Ulaştırdığınız ürününüz bize ulaştığında aynı gün içinde sizinle bir görüşme gerçekleştiriyoruz. Uzman ekibimizle aynı gün içinde cihazınızı onarıyor, kargo ile adresinize gönderiyoruz.

0216 330 12 12

0553 711 72 72

0553 722 72 72 (whatsapp)

İlginizi Çekebilir: Xiaomi Mi 11 Lite Ekran Değişimi

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp