Vodafone Smart 7 Ultra Ekran Değişimi – 259TL
16 Ekim 2017
Huawei P8 Ekran Değişimi – 199TL
17 Ekim 2017
Tümünü Göster

Huawei Y6 Ekran Değişimi – 139TL

Huawei Y6 Ekran Değişimi

İstanbul Kadıköy ilçesinde en eski cep telefonu alımı satımı teknik servis hizmeti veren firmamız  Huawei Y6 ekran değişimi- 139₺ cam değişimi soket değişimi batarya değişimi program yazılım vb. bütün işlemleri hizmetinize sunmaktayız. Diğer bütün model marka fark etmeksizin desteği hizmetinize en iyi şekilde veriyoruz. Hedefimiz her zaman için birinci derecede kalite hizmet , güler yüz anlayışıdır.

Huawei Y6 Ekran Değişimi – Fiyatı

Huawei ekran değişimi işlemini garantili olacak şekilde birinci kalite ürünler kullanarak, telefonunuza kendi telefonumuzmuş gibi bakarak 149₺ gibi makul bir ücret karşılığında yapıyoruz

Huawei EKRAN DEĞİŞİMİ GARANTİ SÜRECİ

Garanti: 6 Ay
Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz
Hediye: Kırılmaz cam jelatin

Huawei Y6 Dokunmatik Sorunu
Huawei telefonlarınızın veya herhangi bir markanın herhangi bir modelinin dokunmatiğinde sorun yaşıyor iseniz yapmanız gereken tek şey bizimle iletişime geçmek. Bizi arayın ya da whatsapp üzerinden iletişime geçin, sorunlu cihazınızı getirin dokunmatik sorununu çözelim. İstanbul dışında olan siz değerli müşterilerimiz ise sorunlu cihazlarını kargo vasıtası ile gönderebilirsiniz.

Huawei Y6 EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ile birlikte gerekli tamir gereçleri kullanılarak Huawei ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunluğumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

Huawei ekran değişimi yaparken daima en sağlıklı ve en uzun ömürlü  olan %100 orijinal ekran kullanmaktayız. Orijinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orijinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra bizim elimize ulaşmaktadır. Huawei ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran, dokunmatik ve parlaklık ve benzeri tüm testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Huawei Y6 ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Huawei Y6 İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

Huawei Y6 Soket Değişimi,

Huawei Y6 Kasa Değişimi,

Huawei Y6 Batarya Değişimi,

Huawei Y6 Entegre Değişimi,

Huawei Y6 Cam Değişimi,

Huawei Y6 Kulaklık Mikrofon Zil buzzeri,

Huawei Y6 Yazılım Program Güncelleme,

Huawei Y6 Ön Cam Değişimi

Asus Zenfone Go Ekran değişimi

Huawei Ekran Değişimi

Huawei Cam Değişimi

İstanbul Kadıköy ilçesinde hizmet vermekte bulunan cep telefonu alımı satımı teknik servis firmamız ekran değişimi, cam değişimi soket değişimi batarya değişimi program yazılım vb. bütün işlemleri hizmetinize sunmaktayız.

İlginizi Çekebilir: Reeder P13 Blue Dokunmatik Değişimi

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp