LG Optimus G E975 Ekran Değişimi
LG Optimus G E975 Ekran Değişimi – 199 TL
13 Ekim 2017
LG G Flex 2 Ekran Değişimi – 359 TL
13 Ekim 2017
Tümünü Göster

LG G Flex Ekran Değişimi – 319 TL

Lg G Flex Ekran Değişimi

İstanbul Kadıköy ilçesinde en eski cep telefonu alımı satımı teknik servis hizmeti veren firmamız  Lg G Flex ekran değişimi, cam değişimi soket değişimi batarya değişimi program yazılım vb. bütün işlemleri hizmetinize sunmaktayız. Diğer bütün model marka fark etmeksizin desteği hizmetinize en iyi şekilde veriyoruz. Hedefimiz her zaman için birinci derecede kalite hizmet , güler yüz anlayışıdır.

Lg EKRAN DEĞİŞİMİ GARANTİ SÜRECİ

Garanti: 6 Ay
Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz
Hediye: Kırılmaz cam jelatin

Lg G Flex EKRAN DEĞİŞİMİ NASIL YAPILIR ?

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ile birlikte gerekli tamir gereçleri kullanılarak Lg ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunluğumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

Lg ekran değişimi yaparken daima en sağlıklı ve en uzun ömürlü  olan %100 orijinal ekran kullanmaktayız. Orijinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orijinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra bizim elimize ulaşmaktadır. Lg ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran, dokunmatik ve parlaklık ve benzeri tüm testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Lg G Flex ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Lg G Flex İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

Lg G Flex Soket Değişimi,

Lg G Flex Kasa Değişimi,

Lg G Flex Batarya Değişimi,

Lg G Flex Prime Entegre Değişimi,

Lg G Flex Cam Değişimi,

Lg G Flex Kulaklık Mikrofon Zil buzzeri,

Lg G Flex Yazılım Program Güncelleme,

Lg G Flex Ön Cam Değişimi

Samsung Galaxy Note 8 Ekran Değişimi

Lg Ekran Değişimi

Lg Cam Değişimi

İstanbul Kadıköy ilçesinde en eski cep telefonu alımı satımı teknik servis hizmeti veren firmamız cam değişimi soket değişimi batarya değişimi program yazılım vb. bütün işlemleri hizmetinize sunmaktayız. Diğer bütün model marka fark etmeksizin desteği hizmetinize en iyi şekilde veriyoruz. Hedefimiz her zaman için birinci derecede kalite hizmet , güler yüz anlayışıdır.

İlginizi Çekebilir: Iphone 12 Cam Değişimi

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp