Iphone 7 Ekran Değişimi – 220TL
3 Ekim 2017
Asus Zenfone 2 Ekran Değişimi – 115TL
4 Ekim 2017
Tümünü Göster

Iphone 7 Plus Ekran Değişimi – 300TL

Iphone 7 Plus Ekran Değişimi – 300TL

Garanti: 6 Ay
Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz
Hediye: Kırılmaz cam jelatin

Iphone 7 Plus Ekran Değişim cep telefon ekranları en uygun fiyata ve orijinal  mağazamızda mevcutur. Kesinlikle kalitede 1 Numarayız Taktığımız ekranlar servisimizce 6 ay garanti vermekte olup kırılmaz camı yanında hediye ediyoruz. Diğer bütün model cep telefon ekranları şarj soket değişimi anakart onarımı vb. bütün işlemler mevcuttur 20 dakika gibi bir zamanda telefonunuzu hazır halle getirip içinde kesinlikle bilgileriniz silinmeyecektir.

2

İlginizi Çekebilir;https://www.telefontamircin.net/huawei-y7-2019-cam-degisimi/

Loading

8 Comments

  1. Ceren Mitat dedi ki:

    İyi günler elinizde beyaz ekran var mı 7 plus ekran

  2. Filiz Camlı dedi ki:

    iyi Akşamlar arkadaşlar Samsung S6 edge telefonum bozulmuştum daha önceden mail üzerinde tufan iletişime sordum Samsung S6 edge telefonum var şebeke sorunu var bir kaç yere gösterdim yapamadılar diye saolsun 10 dakikada cevap geldi buyrun gelin bakalım diye götürdüm. Güzel bir şekilde karşıladılar. Çayımı içtim kayıt altına aldılar sorunu yazdılar irtibat numaramıda aldılar 2 saat arada geçti entegrede sorun var dediler masrafını söylediler onay verdim 1 günde teslim ettiler hiç bir bilgim silinmeden çok ama çok teşekür ediyorum kendilerine kesinlikle hizmetleri çok iyi ve hesaplı.

  3. Nizamettin Kartal dedi ki:

    İPhone 6s telefonum var şarj sorunu var %40 dedimi hemen kapanıyor acamıyorumda taki şarja takıncaya kadar nedenini öğrenebilirmiyim teşekürler şimdiden

  4. Neriman Uslanmak dedi ki:

    Herkese iyi günler Arkadaşlar iphone cep telefon ekranımı değiştirdim. Fiyatları olsun işçilikleri olsun güller yüzleri olsun çok iyi tebrik ediyorum gerçek başarı bu olsa gerek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp