Lg G3 Sim Kart Yuvası Tamiri
28 Eylül 2017
Iphone 4 Ekran Değişimi – 89 TL
30 Eylül 2017
Tümünü Göster

Lg G3 Şebeke Sorunu Tamiri

Lg G3 Şebeke Sorunu Tamiri

Lg G3 Şebeke Sorunu Tamiri – Bütün model cep telefon ekran değişimi Samsung, Apple, Iphone, Lg, Sony, General mobile, Htc telefonlar. Bunun dışında Asus,Lenovo,Meızu,Huawei,Casper,Vestel,Alcatel,Xiaomi,Turkcell,Vodafone,Avea,Nokıa,Zte,Reeder cep telefonunuzun ekranı darbe ve düşürme sonucu çatladı veya kırıldı ise bu sorunlardan sayemizde kurtulabilirsiniz. Cihaz ekranında sararma, lekelenme veya ölü pikseller var ise, dokunmatik hassasiyetinde fark edilir bir bozulma mevcut ise teknik servisimizde cep telefon ekran değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Bütün model cep telefon ekranları orijinal olup servisimizce garanti vermektedir.

Teknik servisimize geldiğinizde öncelikle ekranı kırık cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda düşürme ve darbeden kaynaklanan başka bir arıza olabilir.  Tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz. Bu sayede sürpriz ek ücretler ile  karşılamazsınız eğer cihazınızda herhangi başka bir arıza yok ise ekranı kırık veya çatlak olan cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde ekran değişimine  başlarız.

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak cep telefonunuzun ekran değişimi işleminiz yapılmaktadır. Günlük iş yoğunluğumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri için 6 ay garanti vermekteyiz.

Lg G3 Ekran Değişimi

Lg cep telefon  ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü  olan %100 orijinal ekran kullanmaktayız. Orijinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orijinal kalite ekranlardan oluşmakta. Anlaşmalı olduğumuz orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Lg ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran, dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Lg ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Kadıköy’ün en eski cep telefonu teknik servislerinden olan firmamız LG G3 şebeke sorunu tamiri, cam değişiminin yanı sıra diğer marka cep telefonlarınızda ekran değişimi, cam değişimi, dokunmatik değimi, ön cam yenilemesi gibi diğer telefon arızalarını garantili tamir etmektedir.

Servis işlemlerimizde tamir süresi marka ve arıza durumuna göre minimum 30 dakikadır, cihazınız ile mağazamıza geldiğinizde telefonunuzu tamir edip hemen teslim ediyoruz , kargo ile gönderdiğiniz cihazlarınız ise bize ulaştığında aynı gün tamir edip adınıza tekrar geri gönderiyoruz.

MAĞAZAMIZDA BÜTÜN MODEL CEP TELEFONLARINIZI ALIYORUZ TAKAS EDİYORUZ

Loading

6 Comments

  1. Kazım Çörük dedi ki:

    İyi günler lg G3 var benim sim kartı ve şebeke gidiyor servis yapıyormusunuz

  2. Sertaç dedi ki:

    Merhaba benim telefonumun şebeke sorunu var bir kaç yere götürdüm sağlam olmadı aynı sorunlar devam ediyor yardımcı olabilirmisiniz birde şehir dışında gönderecem teşekkürler

  3. Tufan İletişim dedi ki:

    Mrb Sertaç bey memnuniyetle yardımcı olacaz sizlere tek yapmanız gerek yurtiçi kargoyu arayıp takip numaramızı verdikten sonra göndermeniz

  4. Yunus dedi ki:

    Lg g3 telefonum sebeke problemi var format attim yinede düzelmesi yardımcı olabilir misiniz?

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp