İphone 6 Plus Dokunmatik Tamiri
28 Eylül 2017
Lg G3 Şebeke Sorunu Tamiri
28 Eylül 2017
Tümünü Göster

Lg G3 Sim Kart Yuvası Tamiri

Lg G3 Sim Kart Yuvası Tamiri

Lg G3 Sim Kart Yuvası Tamiri – İstanbul Kadıköy ilçesinde en eski cep telefonu alımı satımı teknik servis hizmeti veren firmamız. Lg G3 ekran değişimi, cam değişimi soket değişimi batarya değişimi program yazılım vb. bütün işlemleri hizmetinize sunmaktayız. Diğer bütün model marka fark etmeksizin desteği hizmetinize en iyi şekilde veriyoruz. Hedefimiz her zaman için birinci derecede kalite hizmet , güler yüz anlayışıdır.

Lg G3 Sim Kart Yuvası  GARANTİ SÜRECİ

Garanti: 6 Ay
Kargo: Tüm Türkiye ücretsiz
Hediye: Kırılmaz cam jelatin

Kadıköyün en eski cep telefonu teknik servislerinden olan firmamız LG G3 sim kart yuvasi, cam değişiminin yanı sıra diğer marka cep telefonlarınızda ekran değişimi, cam değişimi, dokunmatik değimi, ön cam yenilemesi gibi diğer telefon arızalarını garantili tamir etmektedir.
Servis işlemlerimizde tamir süresi marka, model ve arıza durumuna göre minimum 30 dakikadır, arızalı cihazınız ile mağazamıza geldiğinizde telefonunuzu tamir edip hemen teslim ediyoruz , kargo ile gönderdiğiniz cihazlarınız ise bize ulaştığında aynı gün tamir edip adınıza tekrar geri gönderiyoruz.

Bütün model cep telefon ekran değişimi Samsung, Apple, iphone, Lg, Sony, General mobıle, Htc, Asus, Lenovo, Meizu, Huawei telefonları. Bunun yanında Casper,Vestel,Alcatel,Xiaomi,Turkcell,Vodafone,Avea,Nokıa,Zte,Reeder,Cep telefonunuzun ekranı darbe ve düşürme sonucu çatladı veya kırıldı ise, cihaz ekranında sararma, lekelenme veya ölü pikseller var ise, dokunmatik hassasiyetinde fark edilir bir bozulma mevcut ise teknik servisimizde cep telefon ekran değişimi yaptırarak bu sorunlardan kurtulabilirsiniz. Bütün model cep telefon ekranları orjinal olup servisimizce garanti vermektedir.
Teknik servisimize geldiğinizde öncelikle ekranı kırık cep telefonunuzu ön incelemeye alırız. Ön incelemede cihazınızda düşürme ve darbeden kaynaklanan başka bir arıza varsa tespitini yaparak sizi oluşabilecek diğer masraflar hakkında bilgilendiririz, bu sayede sürpriz ek ücretler ile karşılamazsınız. Eğer cihazınızda herhangi başka bir arıza yok ise ekranı kırık veya çatlak olan cep telefonunuzu alıp teknik servis, bakım ve onarım bölümümüzde ekran değişimine başlarız.

Teslim Süreci

Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak cep telefonunuzun ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ila 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri için 6 ay garanti vermekteyiz.
Samsung cep telefon ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orijinal ekran kullanmaktayız. Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir.
Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orijinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Samsung ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran, dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Samsung ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.
Mağazamız
“Kargolarınız ücretsizdir ve ücretsiz kalmaya devam edecektir.”

Lg G3 Sim Kart Yuvası Tamiri Dışında YAPTIĞIMIZ DİĞER İŞLEMLER

Lg Soket Değişimi,

Lg Kasa Değişimi,

Lg Batarya Değişimi,

Lg  Entegre Değişimi,

Lg Cam Değişimi,

Lg Kulaklık Mikrofon Zil buzzeri,

Lg Yazılım Program Güncelleme,

Lg  Ön Cam Değişimi

Samsung Galaxy Note 8 Ekran Değişimi

Lenovo Ekran Değişimi

Lenovo Cam Değişimi

İlginizi Çekebilir: Iphone 12 Cam Değişimi

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp