Cep Telefon Ekran Değişim Merkezi
27 Eylül 2017
Lg G3 Sim Kart Yuvası Tamiri
28 Eylül 2017
Tümünü Göster

İphone 6 Plus Dokunmatik Tamiri

İphone 6 Plus Dokunmatik Tamiri

İphone 6 Plus Telefonuzun dokunmatiğinde sorun olduğunda ekranınız sağlam ise bunun için yapmanız gerek bize uğramanız.iPhone 6 plus dokunmatik entegresini değişimini sağlayıp bu sıkıntıyı gideriyoruz.

iPhone 6 plus telefonun ekranı değişmeden bu işlemi yapmaktayız.Orjinal apple 6 plus ekranız kalıyor hiç bir çözünlülük düşmeden sıkıntı olmadan 6 ay garantili yapmaktayız.

IPHONE 6 plus EKRAN DEĞİŞİM DURUMUNDAN

Cep telefon teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümümüzde alanında uzman ekibimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak iphone 6  plus ekran değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ile 2 saat arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Firmamızda yaptığımız tüm ekran değişimi işlemleri 6 ay yedek parça ve işçilik garantilidir.

İphone 6 Plus Orjinal Ekran 

iphone 6 plus ekran değişimi yaparken en kaliteli ve en uzun ömürlü  olan %100  orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. 

Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır.

 iphone 6 ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz iphone 6 ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp