Samsung Galaxy A8 Ekran Değişimi
22 Eylül 2017
Cep Telefon Tamiri Hizmeti
27 Eylül 2017
Tümünü Göster

Cep Telefon Kırık Ekran Tamiri

Cep Telefon Kırık Ekran Tamiri

Cep Telefon Kırık Ekran Tamiri – Tüm markaların tüm model cep telefonlarının ekranları oldukça makul piyasadaki en uygun fiyata orijinal şekilde İstanbul Kadıköy’de bulunan mağazamızda mevcut durumdadır. Kesinlikle ekran değişimi ve diğer tüm hizmetlerimizde kalite konusunda iddialıyız. Cep telefonlarınıza taktığımız ekranlara servisimiz tarafından 6 ay garanti vermekteyiz. Bunun dışında Telefonunuzun ekranını koruyacak olan kırılmaz camı yanında ücretsiz bir şekilde sizlere veriyor, hediye ediyoruz. Diğer bütün cep telefon marka ve modellerinizin ekranlarının tamiri, şarj soketlerinin değişim işlemleri, ana kart onarımı, batarya değişimi, cam değişimi, dokunmatik değişimi, ekran çatlaması, kapak değişimi, ses sorunu tamiri, sıvı teması onarımı, yazılım güncellemesi ve benzeri bütün işlemler mağazamızda mevcuttur 20 dakika gibi bir zamanda telefonunuzu hazır halle getirip içinde kesinlikle bilgileriniz silinmeyecektir.

Cep Telefon Kırık Ekran Tamiri – Garanti Süresi

Cep telefonlarında yapılan işlemlerin minimum garanti süresi 6 aydır. Tüm cep telefonu tamir işlemlerini İstanbul Kadıköy’de bulunan mağazamızda rahatlık ile yaptırabilirsiniz. Hiçbir problem yaşamayacağınıza garanti vermekteyiz ancak herhangi bir terslikte, herhangi bir problem oluşması durumunda telefonunuzu daima mağazamıza getirebilirsiniz.

Cep Telefon Kırık Ekran Tamiri – Kargo 

İstanbul dışında ikamet eden veya İstanbul’da ikamet eden ancak mağazamıza herhangi bir sebepten dolayı gelemeyecek olan müşterilerimiz cihazlarını ücretsiz bir şekilde kargo ile mağazamıza gönderebilir. Aynı şekilde cihazlarınızın tamir işleri tamamlandıktan sonra ücretsiz kargo hizmetiyle cihazlarınızı evinize kadar göndermekteyiz. Bu ücretsiz kargo hizmetimiz tüm Türkiye için geçerlidir. 

Fiyat Çeşitliliği

Telefon ekranlarında değişim işlemi esnasında oldukça farklı fiyatlandırmalar karşımıza çıkmaktadır. Bu durumun en büyük sebebi ise değişim işleminde kullanılan malzemenin kalitesi ve cinsi ve bunların yanında işçilik kalitesidir. Yüksek ücretlendirme sıkıntısını çözmek, sonuca ulaştırmak isteyen firmaların çoğu edeceği kardan düşmek yerine malzeme kalitesinden ödün vermeyi tercih etmektedirler. Bu durum ise fiyat çeşitliliğinin fazlasıyla oluşmasına sebep olur. Siz değerli müşterilerimize yüksek derecede kalite ve yüksek performans garantisi vermekteyiz. Kullandığımız malzemelerin tamamı yüksek kalitede olup profesyonel teknik servis ekibimiz ile buluşmuştur. 

Hediyemiz

Cihazlarınızın tamir işleri tamamlandıktan sonra hediye olarak isteğiniz doğrultusunda kırılmaz cam jelatin vermekteyiz

İlginizi Çekebilir: Casper Cep Telefon Tamiri

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp