Sony orginal cep telefon ekran
13 Ağustos 2017
Asus orginal cep telefon ekrani
13 Ağustos 2017
Tümünü Göster

Htc orginal cep telefon ekrani

HTC U11 Plus Ekran Değişimi

Htc Desire U11 Plus ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %  100 orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadeli en

Htc orginal cep telefon ekran

Htc marka cep telefon onarım bakım alanında uzman ekip ve ekipmanlarımızla en sağlıklı ve kaliteli ürünler kulanarak değişimini sağlamaktayız.Htc marka cep telefon ekranları ve hizmetleri alanında uzman ustalarımızca 20 ile 25 dakika gibi bir sürede teslim ediyoruz.

Onarım sonrası hiç bir bilginiz silinmeden bu işlemleri sunuyoruz.Kulandığımız ürünler piyasanın en kaliteli ürünlerinden oluşmaktadır.Ekran değişimi ve diğer teknik destek sunduğumuz hizmetler kesinlikle servisimizce 6 ay garantili ve belgelidir.Htc ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orjinal ekran kulanmaktayız.Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir.

Htc Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parça ürünleri piyasada orijinal olarak kabul gören orjinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orjinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır.Htc ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran,dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Htc ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Htc   İLE İLGİLİ DİĞER YAPTIĞIMIZ İŞLEMLER

Htc Kamera değişimi

Htc Arka Kapak Değişimi

Htc Cep telefon Hoparlör tamiri 

Htc Mikrofon Değişimi

Htc Sıvı Teması Onarımı

Htc Batarya Değişimi

Htc Sarj Soket Değişimi

Htc Kasa Değişimi

Htc Yazılım Güncelemesi

Htc cep telefon yazılım yüklenmesi:Cep telefonunuz ister android ister İOS ister windows olsun yazılım hatası olan cihazlarınızı orjinal bir sekilde özel baxlarıyla yazılımlarınız yüklüyoruz.Cep telefonunuz orjinal haline getiriyoruz tek yapmanız gerek bize uğramanız.
CEP TELEFONUYLA İLGİLİ BÜTÜN İŞLEMLERİNİ PROFESYONLE EKİBİMİZLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GRUR DUYARIZ.

TUFAN İLETİŞİM

Teknik Servis alanında sunduğumuz hizmet bilimseliğini ve kalitesiyle,ilklerin içinde yer alan 1 sırada olamanın yanı sıra her zaman lider kalmayı ilke edinmiş bir servis olmak.
Tüm Hizmetlerde, Çağdaş, Güvenilir, Çevreye Duyarlı, Müşteri Haklarına Saygılı, Kaliteli Hizmet Veren, Herşeyden Önce Eğitimi Ön Planda Tutan, Yenilikçi ve Sürekli Kendini Geliştiren Modern servis olmak.
Sürekli Kaliteyi Geliştirme Anlayışını Benimser ve Paylaşır Müşterilerimize En İyi Servis, Bakım, Onarım.Sunarak Müşteri Memnuniyetini Her Şeyin Üzerinde Tutarız. Sunduğumuz Hizmeti Sürekli Geliştiren Yenilikçi ve Lider Bir Modern Kuruluşuz. Giderek Artan Kaliteli Hizmet Anlayışımızın Güvenlik Şemsiyemiz Altındaki Tüm Müşterilerimize Ulaşmasını Sağlarız.

Loading

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp