Samsung galaxy S5 mini cam ve ekran değişimi

Samsung galaxy S4 cam ve ekran değişimi
5 Temmuz 2017
Samsung galaxy S6 cam ve ekran değişimi
6 Temmuz 2017
Tümünü Göster

Samsung galaxy S5 mini cam ve ekran değişimi

Samsung S5 Mini ekran değişimlerimiz en uygun fiyat ve en kaliteli ürünlerden oluşmaktadır ekran değişimlerimiz servisimizce 6 ay garantili 20 dk teslim

Samsung galaxy S5 mini Cam ve Ekran Değişimi

Samsung S5 Mini Cam ve Ekran Değişimi -100 TL  Cihazınızın ekranı çatladı ve kırıldıysa, Görüntü var, kullanabiliyorsanız, çatlayan cam yüzünden komple ekran değiştirmek zorunda kalmayın.300 TL gibi paralar ödeyip orijinal görünümlü yan sanayi ekranlar taktırmayın.

Biz Telefon tamircin Ekibi olarak sizlere kurumsal bir hizmet sunuyoruz.

Samsung S5 Mini Cihazınızın kırık olan ön camını Özel Endüstriyel Makineler vasıtasıyla kolayca söküyoruz.

Sonrasında Samsung S5 Mini Ekranınız özel solüsyonlarla temizlenerek uygulama yapılacak konuma getiriyoruz.

Stoklarımızdaki Samsung Galaxy S5 Mini  Orjinal Ön Camlarımızdan bir tanesini alarak OCA Maddesini uyguluyoruz.

Bu OCA Maddesi fabrikalarda ekran ve cam birleştirilmesinde kullanılan ısı yalıtımlı Esnek bir malzemedir.

Daha sonra Fabrikada kullanılan makinelerin aynısıyla Samsung S5 Mini  LCD ekranınız ile yeni camın birleşme işlemini gerçekleştiriyoruz.

Yapılan Cam değişiminin Avantajları çok fazladır.

Görüntüyü veren Dokunmatiği sağlayan LCD Ekran sizin kendi ekranınız olacağından, Cihazınız birebir orjinalliğini koruyacak ve Cam değişimi yapıldığını hiç kimse anlamayacaktır. Kesinlikle %1 bile aksaklık olmayacak, %100 Orjinal olacaktır.

Yapılan işlemler, Toz almaya – sensör hatalarına – Baloncuk Hava kabarcığı gibi sorunlara 6 AY GARANTİ vermekteyiz.

Samsung S5 Cam değişimlerimiz baloncu,kabarma vb tufan iletişim olarak 6 ay garanti verilmektedir.

Cam değişimi Sonrası 40 TL değerindeki Ekran Koruyucu Jelatin Hediyemizdir.

SAMSUNG S5 MİNİ KOMPLE EKRAN DEĞİŞİM FİYATI BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ

SAMSUNG GALAXY S5 MİNİ EKRAN DEĞİŞİMİ

Samsung S5 Mini Cam ve Ekran Değişimi Fiyatlarımız Güncel Teknik servis, tamir, bakım ve onarım bölümünde uzman teknisyenlerimiz tarafından son teknoloji profesyonel ekipmanlar ve tamir gereçleri kullanılarak Samsung S5 Mini Cam ve Ekran Değişimi işleminiz, günlük iş yoğunlumuza göre 30 dakika ile 40 dakika  arasında yapılarak siz değerli müşterilerimize teslim edilir. Samsung S5 Mini telefonuz ekran,cam,sarj soket,kulaklık değişimlerinden sonra 6 ay boyunca garantili altında olup size garanti belgesi ile taktim ediyoruz.

Samsung S5 Mini telefon ekran değişimi yaparken en sağlıklı ve en uzun ömürlü olan %100 orijinal ekran kulanmaktayız. Orjinal ekran değişimleri uzun vadede en başarılı olan yöntemdir. Samsung S5 Mini Ekran değişimlerinde kullandığımız tüm ekran yedek parçalar piyasada orijinal olarak kabul gören orijinal kalite ekranlardan oluşmakta ve anlaşmalı olduğumuz orijinal cep telefonu yedek parça toptancıları tarafından tüm kontrolleri yapıldıktan sonra tedarik etmekteyiz. Samsung S5 Mini ekran değişimi işleminin ardından teknik servis ekibimiz cep telefonunuzun ekran, dokunmatik ve parlaklık testlerini tamamlayıp yeni ekran üzerine ücretsiz Samsung S5 Mini telefon ekran koruyucu kırılmaz cam yapıştırdıktan sonra cihazınızı size teslim ediyoruz.

Samsung ekran değişimi  telefonunuzun ekranı darbe sonucu kırıldı ve görüntü hiç gelmiyorsa, ekranının iç dış kırık ise komple değiştirilmesi gerekmektedir.

Samsung S5 Mini cep telefonunuz dış kısmı kırık ise görüntü varsa kullanımda herhangi bir sorun bulunmuyorsa telefonunuz sadece ön camını orijinal parçalar kullanarak değişimini sağlıyoruz. Samsung dış cam değişimlerimiz kesinlikle orijinal bir şekilde değişimi sağlanır ve herhangi bir performans değişikliği olmamaktadır.

Loading

1 Comment

  1. Gülnaz İzci dedi ki:

    İyi günler arkadaşlar benim bir tane samsung s5 telefonum vardı ekran görüntüsü birden gitti. Ankarada bir kaç telefoncuya gittim ekran dediler değiştirmek istedim yanlız nerdeyse telefon fiyatınaydı.550 tl gibi rakamlar diyorlardı.Çok önemli bilgilerimde vardı yaptırmak istiyordum ama madi durumdan dolayı yapmadım eve geldim internete araştırdım tufan ileşim cıktı aradım yeriniz nerde diye istanbul da aaa pardon yanlış aradım ankarada telefoncu arıyordum diye kendileri buyrun yardımcı olalım dedi türkiyenin her bölgesine hizmet veriyoruz dediler bende ücretsiz kargo hizmetlerinde yararlandım gönderdim 1 gün sonra kendileri aradılar flex bozuk dediler bana 150 tl masraf hemen onayladım . telefon bana geldi inanamadım süper bir şekilde teslim aldım ellerine sağlık çok memnun oldum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp