Turkcell T80 Ekran Değişimi
23 Kasım 2018
Sony Xperia M2 Ekran Değişimi
23 Kasım 2018
Tümünü Göster

iPhone  5Se Cam Değişimi

20 dakika gibi kusa bir sürede iPhone 5Se ekran değişim işlemini yapabiliyoruz ve sadece 100 TL gibi cazip bir fiyata. Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo hizmeti sağlıyoruz ve ekran değişiminin yanında 6 ay garanti ve kırılmaz cam hediyemiz.

Teknik servis, bakım, tamir ve onarım departmanımızda işinin ehli uzman çalışanlarımız tarafından teknolojinin son ürünü profesyonel ekipmanlar kullanılarak iPhone ekran değişimi işlemi, teknik servisimizdeki iş yoğunluğuna göre 20 dakika gibi kısa bir süre içerisinde gerçekleştirilir ve sizlere teslim edilir. TUFAN İLETİŞİM’de gerçekleştirilen bütün değişim işlemlerine yedek parça ve işçilik garantisi sunulmaktadır

iPhone ekran değişiminde tamamen %100 orijinal yedek parçalar kullanılmaktadır.. Orijinal parçaların kullanılmış olması iPhone 5S’e sağlıklı bir kullanım sağlar.

Ekran değişiminde kullanılan bütün yedek parçalar orijinal olarak kabul edilmiş yüksek kaliteli parçalardır. Parçalar orijinal yedek parça satan toptancıları tarafından bütün kontrolleri yapıldıktan sonra elimize ulaşmaktadır. Ekran değişimi işlemi yapıldıktan sonra cihazınız teknik servis ekibimiz tarafından dokunmatik, ekran, parlaklık ve parmak okuyucu testleri yapılıp sizlere cihazınızın sorunsuz bir şekilde çalıştığı kontrol edilmektedir. Son olarak ise sizlere hediyemiz olan kırılmaz cam yapıştırılır ve cihazınız size teslim edilir.

İPHONE 5Se EKRANINIZ ARIZASIZ İSE SADECE ÖN CAMI DEĞİŞTİREREK SİZİ EK MASRAFLARDAN KURTARIYORUZ.

iPhone  5Se Cam Değişimi

iPhone Cam Değişimi – iPhone 5S cihazınızın ekranında çatlama ve kırılma ancak görüntüde sorun yok ve kullanabiliyorsanız, çatlak cam sebebiyle komple ekranınızı değiştirmek ile uğraşmayın. 200-250 TL ücretler ödeyip sahte iPhone 5s ekranlar kullanmak zorunda kalmayın. 100-150 TL gibi makul ücretler ile orijinal panelinizi koruyup sadece ön cam değişimi ile cihazınızı hem ucuza hem de kalitesini yitirmeden tamir ettirebilirsiniz.

TUFAN İLETİŞİM ekibi olarak biz, kurumsal bir hizmet sağlıyoruz.

iPhone 5S cihazınızın kırılmış ön camını, cam değişimi için geliştirilmiş özel cihazlar ile kolay bir şekilde çıkartıyoruz

Ekran temizlemek için geliştirilmiş özel solüsyonlar ile cam değişimi yapılabilecek hale getiriyoruz.

Ekran ve cam birleştirme işlemlerinde fabarikalarda kullanılan OCA Maddesi ile yine fabrikalarda kullanılan özel makineler ile ön cam değişim işlemini tamamlıyoruz.

iPhone 5S’lerde cam değişimi çok fazla avantajı bünyesinde bulundurur. Cihazınız orijinal panelini yitirmez renk kaybı olmaz.

iPHONE EKRAN DEĞİŞİM FİYATLARI

iPhone 5S  Kamera değişimi.

İPhone 6S Arka Kapak Değişimi.

iPhone 5S Cep telefon Hoparlör tamiri.

iPhone 5S Mikrofon Değişimi.

iPhone 5S  Sıvı Teması Onarımı.

iPhone 5S Şarj Soket Değişimi.

iPhone 5S Kasa Değişimi

iPhone 5S Yazılım Güncellemesi.

CEP TELEFONLA İLGİLİ BÜTÜN İŞLEMLERİNİ PROFESYONLE EKİBİMİZLE SİZLERE HİZMET VERMEKTEN GURUR DUYARIZ.

Loading

iPhone 5se Cam Değişim Fiyatı 90 TL için 6 değerlendirme

  1. Bengu

    Ekran

  2. Hatice

    Merhaba arkadaşlar Tufan iletişimde bulunan Yakup bey gerçekten muhteşem bir şekilde bizimle ilgilendi iPhone 6 ekran değişimini sağladı hemde bir çay süresince Yanında Kırılmaz korumada hediye verdiler bu ilgilerinden dolayı teşekürlerimi sunuyorum.

    • tufaniletisim

      Merhaba Hatice hanım öncelikle bu değerli yorumunuz için çok teşekür ederiz.Kesinlikle sizin gibi güzel insanlar arkadaşlarına dostlarına tavsiye edip gelen bir sürü müsterimiz var efendim. Yapılan bütün iphone ekran değişimlerimiz servisimizce 6 ay garantili ve belgelidir.

  3. Adnan

    İyi günler cep telefonumun bataryası çok erken bitiyor ve telefonum internet acıkken ısınıyor bunun tamiri olurmu ollursa ne kadar masraf cıkar

    • tufaniletisim

      Merhaba Adnan bey memnuniyetle yardımcı olalım telefonunuzu dilerseniz getirin güzel bir şekilde kontrolerini sağlayıp öyle bilgi verelim ücretsiz bir şekilde detaylı kontrol yaparız efendim.

  4. Nergiz

    İyi günler iphone cep telefonumun ön cam kısmı komple kırık telefonu kulanabiliyorum sadece dıştan kırılma var cam değişimi tek olursa ne kadar sürede teslim edersiniz ve bu işleme garanti veriyormusunuz?

    • tufaniletisim

      Merhaba Nergiz hanım memnuniyetle yardımcı oluruz orjinal bir şekilde orjinal ekranınızı onarımını yapıyoruz.

  5. İbrahim Cumali

    Merhaba telefonumun şarj almasında bir sorun var sanırım. Şarjı değiştirmeme rağmen şarj almada sıkıntı var. Ne kadar fiyat çıkar acaba ?

    • tufaniletisim

      Merhaba İbrahim bey Dilerseniz buyrun getirin memnuniyetle yardımcı oluruz efendim.

  6. Yüsra

    Merhaba arkadaşlar iphone ekran değişimi yaptım hem fiyatları olsun hem ekran görüntüsü olsun çok iyi ve muhteşem teşekürlerimi sunuyorum kendilerine.

    • tufaniletisim

      Merhaba Yüsra hanım güzel değerlendirmeniz için çok teşekür ederiz Kesinlikle ürünlerimiz servisimizce hem garantili hemde en kaliteli ürünlerde oluşmaktadır.

Değerlendirme yap

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


 

“Kargolarınız ücretsizdir ve ücretsiz kalmaya devam edecektir.”

Kargo konusunda ülkemizin en güzide kuruluşu olan YURTİÇİ kargoyla özel anlaşmamız var. Markası ne olursa olsun cep telefonunuzu YURTİÇİ kargo personelleri gelir, evinizden teslim alarak firmamıza ulaştırır. Ekran, cam değişimi, soket değişimi entegre değişimi vb. bütün sorunlar için yapacağınız ilk ve tek iş, YURTİÇİ kargo müşteri temsilcilerini aramaktır. 409 674 927 kargo Numaramız 7/24 hizmetinizdedir.

logo yurtici Gönderi Kodu: 400167367

logo yurtici Telefon: 444 99 99

 

 

Kurumsal Gönderi Kodu: 317321029

 

 

İletişim: 444 0606

 

 

Tufan İletişim’i diğer teknik servislerden ayıran tek fark “ücretsiz kargo çağırmak” değildir. Paketlemelerde havalı ambalaj sistemi kullanıyoruz. Çünkü bir emanet olarak bize gönderdiğiniz cep telefonunuzda ezilme, yamulma, kırılma gibi zararlar oluşmasına izin vermeyiz. Amacımız cep telefonunuzun tamirden sonra da en kaliteli şekilde kullanmanızı sağlamaktır.

NOT: Lütfen göndermiş olduğunuz kargonun içerisine TELEFON, ADRES, varsa TELEFON ŞİFRENİZİN BİLGİLERİNİ eklemeyi unutmayın.

Ödemeyi Nasıl yapabilirim ?

Kargo şirketleri ile gelen ürünler elimize ulaşıldıktan sonra genel testlerini yapıyoruz.Telefonun masrafını cıkardıktan sonra siz değerli müsterilerimize sunuyoruz müsteri onayı aldıktan sonra onarımına başlıyoruz. Cep telefonunuz hazır halla geldikten sonra SSS Bölümünde sistemimizde kayıtlı olan banka bilgilerimizden havale veya EFT  yaptıktan sonra  faturasını kesiyoruz. Cihazınız hazır olup aynen gün içerisinde dilediğiniz kargo şirketi  ile sizlere garanti belgesi ve faturası ile beraber gönderiyoruz..

İletişim Bilgilerimiz

Hasanpaşa İş Bankasını geçtikten sonra tabelada
CEP TELEFONU HASTANESİ – TUFAN İLETİŞİM(yazan köşe dükkan)

Ulaşım İmkanlarımız

Söğütlü çeşme metrobüs durağına 2 dk
Fikirtepemetrobüs durağına 3 dk
Ziverbey minibüs yoluna 2 dk
Ziverbey 5 dk
Pendik Metrosuna 5 dk
Marmaraya Yakın
Kadıköy tarafından gelirken Hasanpaşa İş bankasını geçince ilk telefoncu

İletişiminiz bol, hattınız açık olsun..!

Ücretsiz kargo çağırmak

Kadıköy’de hizmet veren en eski cep telefonu teknik servislerinden olan firmamız kaliteden taviz vermeden hizmet üretmeye devam ediyor. Tufan İletişim olarak zaman kaybına tahammül edemeyen siz değerli müşterilerimizin sorunlarını en kısan zamanda çözmeye gayret ediyoruz.

Yıllardır kullandığımız cep telefonlarında zaman zaman tamir ve değişim sorunlarıyla karşılaşıyoruz. Biz sadece telefon tamirine değil tamir sonrası çözüme odaklı bir firma olarak sizlere yardımcı oluyoruz.

Ücretsiz Kargo Hizmetimiz

Sektöründe bir numara olmayı hedefleyen firmamız ülkemizde sıkıntılı olan “onarım sonrasında da hizmet” sektöründe de öncü kuruluştur. Ülkemizde yeterince dikkate alınmayan “onarım sonrası hizmet” konusunda garanti veren tek kuruluşuz. 7/24 hizmet prensibiyle hareket eden firmamız, sorunlarınızı en ivedi bir şekilde çözmek için derhal iletişime geçeriz. Çünkü vizyonumuz müşteri memnuniyetini en yüksek yerde tutmaktır. Tamir olsun, değişim olsun her türlü sorununuza en kısa zamanda çözüm üretiyoruz. Unutmayın, bize tamir için gönderdiğiniz telefonlarınızda yapılan her türlü işlem firmamız tarafından garanti altındadır. Çağın ve teknolojinin getirdiği anlayışına uygun olarak servisimizi ve hizmetimizi güncelliyoruz.

Edirne’den Artvin’e, Hakkari’den Trabzon’a ülkemizin her yerinden bize çok rahat ulaşabilir, ücretsiz kargo hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Kargo ile gönderdiğiniz ürünler için tek kuruş ödemenize gerek yoktur. Gönderdiğiniz cep telefonunuz bize ulaşır ulaşmaz aynı gün içinde sizinle görüşme sağlıyoruz. Uzman profesyonel ekibimizle aynı gün içinde arızalı cihazınızı tamir ediyor, kargo ile adresinize gönderiyoruz.

*kargolar tek taraflı ücretsizdir.

Loading

İstanbul içinden gelmek isteyen müsterilerimiz, metro, metrobüs. marmaray, minübüs yolunun ortak noktasında Söğütlüçeşme durağına 2 dakika yürüme mesafesinde Hasanpaşa istikametinde 2 dakika yürüme mesafesi olan Hasanpaşa İşbankasının hemen 2 mağaza ilerisinde TUFAN İLETİŞİM TABELASI’NIN bulunduğu yerdeyiz, İstanbul’un her bölgesinden çok kolay bir şekilde ulaşım sağlayabilirsiniz.

Loading

WhatsApp Logo 553 722 72 72 Tek Tıkla Whatsapp